*StarShadow* pooya.alba *StarShadow* در پروفایل pooya.alba نوشت. 2022 , December 1 سلام. خوبید؟ خصوصی رو چک کنید.
*StarShadow* leilasharifi1979 *StarShadow* در پروفایل leilasharifi1979 نوشت. 2022 , November 24 سلام. دلیل اینکه اکانت مولتی زدید چی هست؟! اگه دلیل قانده کننده ای نداشته باشید. ظرف ۲۴ ساعت اکانتتون بسته میشه.
سلام. دلیل اینکه اکانت مولتی زدید چی هست؟! اگه دلیل قانده کننده ای نداشته باشید. ظرف ۲۴ ساعت اکانتتون بسته میشه.
م م محدثه نجلا باصری محدثه در پروفایل نجلا باصری نوشت. 2022 , November 14 با سلام خدمت نویسنده گرامی؛ لطفا هرچه زودتر نسبت به اپ کردن رمان خود اقدام نمایید، درصورت اپ نکردن رمان شما به متروکه منتقل میگردد.
با سلام خدمت نویسنده گرامی؛ لطفا هرچه زودتر نسبت به اپ کردن رمان خود اقدام نمایید، درصورت اپ نکردن رمان شما به متروکه منتقل میگردد.
م م محدثه Tara محدثه در پروفایل Tara نوشت. 2022 , November 14 با سلام خدمت نویسنده گرامی؛ لطفا هرچه زودتر رمان خود را اپ کنید، درصورت اپ نکردن رمان شما به متروکه منتقل میگردد
با سلام خدمت نویسنده گرامی؛ لطفا هرچه زودتر رمان خود را اپ کنید، درصورت اپ نکردن رمان شما به متروکه منتقل میگردد
م م محدثه Hediyeh محدثه در پروفایل Hediyeh نوشت. 2022 , November 14 با سلام خدمت نویسنده گرامی؛ لطفا هر چه سریع تر رمان خود را اپ کنید درصورت اپ نکردن رمان شما به متروکه منتقل می گردد.
با سلام خدمت نویسنده گرامی؛ لطفا هر چه سریع تر رمان خود را اپ کنید درصورت اپ نکردن رمان شما به متروکه منتقل می گردد.
*StarShadow* ARSKY *StarShadow* در پروفایل ARSKY نوشت. 2022 , October 3 خوش اومدید به انجمن سرزمین رمان
*StarShadow* .Mahdieh *StarShadow* در پروفایل .Mahdieh نوشت. 2022 , October 3 خوش اومدید به انجمن سرزمین رمان
*StarShadow* NOTHING *StarShadow* در پروفایل NOTHING نوشت. 2022 , October 3 سلام. خوش اومدید به انجمن سرزمین رمان :) امکانش هست مشخصات و خلاصه رمانتون رو دوباره برای تایید شدن بفرستید.
سلام. خوش اومدید به انجمن سرزمین رمان :) امکانش هست مشخصات و خلاصه رمانتون رو دوباره برای تایید شدن بفرستید.
PARSIS_S *StarShadow* PARSIS_S در پروفایل *StarShadow* نوشت. 2022 , August 17 سلام خوبین؟ یک سوال چرا امتیازهای خیلی از کاربرها با وجود اینکه واکنش و ارسالی کمی دارن از من که ارسالی بیشتری دارم بیشتره؟
سلام خوبین؟ یک سوال چرا امتیازهای خیلی از کاربرها با وجود اینکه واکنش و ارسالی کمی دارن از من که ارسالی بیشتری دارم بیشتره؟
PARSIS_S sajjadrashidi PARSIS_S در پروفایل sajjadrashidi نوشت. 2022 , August 9 سلام خوبین؟ یک سوال دارم نمیشه تاریخ آخرین آنلاینی یا پیام رو داخل انجمن به عدد بنویسه نه به حروف؟
*StarShadow* Fw44 *StarShadow* در پروفایل Fw44 نوشت. 2022 , July 13 سلام. خوش اومدین به انجمن سرزمین رمان.
*StarShadow* Hediyeh *StarShadow* در پروفایل Hediyeh نوشت. 2022 , July 13 سلام. خوش اومدین. تاپیک رمان شما تایید شد. خواهشمندم قوانین بخش رمان رو حتما مطالعه کنین.
*StarShadow* collegenovin *StarShadow* در پروفایل collegenovin نوشت. 2022 , June 26 سلام به انجمن سر زمین رمان خوش اومدین
*StarShadow* Michaelbeike *StarShadow* در پروفایل Michaelbeike نوشت. 2022 , June 26 سلام به انجمن سر زمین رمان خوش اومدین
*StarShadow* کوه یخی *StarShadow* در پروفایل کوه یخی نوشت. 2022 , June 26 سلام به انجمن سر زمین رمان خوش اومدین
*StarShadow* knowledgeresearcher *StarShadow* در پروفایل knowledgeresearcher نوشت. 2022 , June 20 سلام خوش اومدید به انجمن سرزمین رمان خواهشمندم مطالبی رو که ارسال میکنید لینک هایش رو غیر فعال کنید با استفاده از گزینه حذف همه ای پیوند ها.
سلام خوش اومدید به انجمن سرزمین رمان خواهشمندم مطالبی رو که ارسال میکنید لینک هایش رو غیر فعال کنید با استفاده از گزینه حذف همه ای پیوند ها.
ممنون.
ارسالی ها یه امتیازی دارند که مثلا 50 تا بشه امیتاز میگیرین.
اامتیازات بستگی به واکنش های دریافتی داره.مانند لایک و..